BEL 1733
voor dringende medische problemen
in het weekend of op een feestdag

Gelieve rekening te houden met wegenwerken ter hoogte van de N10 Berlaar-Heikant. Indien u via die weg naar de wachtpost komt, gelieve tijdig te vertrekken. Werken ter hoogte van het rondpunt aan de wachtpost starten vermoedelijk weer op in het najaar van 2023.
Bericht gepubliceerd op:
06/04/2016 - 21:00

Bericht gepubliceerd door:
LMN Dijle en Nete
(Bezoek hun website)

Terug naar het overzicht

Vervalt je eHealth-certificaat binnenkort?

Status certificaat

Het certificaat is 3 jaar en 3 maand geldig. Indien jouw certificaat binnenkort vervalt, kan je hierover op twee manieren bericht ontvangen:

  1. Enkele maanden voordat je certificaat vervalt, zal je bericht krijgen van eHealth. Dit op voorwaarde dat je e-mailadres juist is ingesteld bij de oorspronkelijke installatie. In de praktijk blijkt dit niet bij iedereen het geval te zijn.
  2. Een maand voor de vervaldatum kan je software dit melden. Deze feedback is echter niet bij alle softwarepakketten geïmplementeerd.

De status (o.a. geldigheidsdatum) van uw eHealth-certificaat kunt u nagaan op www.healthpages.be.

Hernieuwingsproces 

Er zijn 3 stappen in het hernieuwingsproces:

  1. Vernieuwen certificaat
  2. Inbouwen in EMD
  3. Inbouwen in eHB-provider (Hector, Medimail, Mediring)


Op de website www.mijnehealthcertificaat.be vind je alle uitleg (instructies, handleiding, screenfilms) om een nieuw eHealth-certificaat aan te vragen of om je bestaand eHealth-certificaat te vernieuwen en te koppelen aan jouw softwarepakket. Je kan kiezen voor een doe-het-zelf procedure (uitleg per pakket ) of voor een betalende service via praktijkcoach. Alle vragen over de procedure kan je ook rechtstreeks aan uw softwareleverancier stellen.