BEL 1733
voor dringende medische problemen
in het weekend of op een feestdag

Omwille van wegenwerken in de omgeving van de wachtpost, vragen wij u om tijdig te vertrekken zodat u tijdig op uw afspraak bent.

T.e.m. dinsdag 1 november 2022

Op dit moment is onze wachtpost enkel geopend tijdens het weekend, nl. van vrijdagavond 19 uur tot maandagochtend 8 uur. Op feestdagen kunt u bij ons terecht vanaf 19 uur de avond voor de feestdag tot 8 uur de ochtend na de feestdag.

Op weekdagen is de wachtpost niet geopend. U kan u wenden tot uw eigen huisarts. Er is wel een wachtarts bereikbaar op het telefoonnummer 0900/20.002 (0,50 euro/min) en dit elke werkdag van 19 uur tot 8 uur de volgende ochtend.

Vanaf woensdag 2 november 2022

Vanaf woensdag 2 november zal u ook op weekdagen een beroep kunnen doen op de wachtpost. Van maandag t.e.m. donderdag zal Huisartsenwachtpost regio Heist geopend zijn van 18 tot 23 uur voor de inwoners van de gemeenten Begijnendijk, Heist-op-den-Berg, Herselt, Hulshout, Keerbergen, Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Putte, Rijmenam en Tremelo. Tussen 23 en 8 uur werken we van maandag t.e.m. donderdag samen met Huisartsenwachtpost Pallieterland (Lier) en kunt u daar terecht.

Belangrijk! Vanaf woensdag 2 november verandert ons oproepnummer. We zijn vanaf dan telefonisch bereikbaar op het nummer 1733. Verder zullen we ook op vrijdag en de avond voor een feestdag al vanaf 18 uur beschikbaar zijn.