BEL 0900 20 002
voor dringende medische problemen
in het weekend of op een feestdag

Omwille van mogelijk gevaar voor corona-infectie werken wij met GESLOTEN DEUREN. Patiƫnten dienen eerst het nummer 0900/20002 te bellen. WIJ WERKEN ENKEL NOG OP AFSPRAAK. Voor aanvraag van een testcode, kijk op mijncoronatest.be Meer info bij "Nieuws".
Opgepast : wegenwerken, kruispunt Fabiola, meer info onder tab "Nieuws".

Huisartsenwachtpost

Welkom op de site van de huisartsenwachtpost. De inwoners van Beerzel, Begijnendijk, Gelrode, Heist-op-den-Berg, Herselt, Heultje, Hulshout, Keerbergen, O.LV.-Waver, Putte, Rijmenam en Tremelo kunnen terecht in de huisartsenwachtpost in Heist-op-den-Berg.

De bedoeling is dat zowel patiënten als hulpverleners (de huisartsen van de WP zelf maar ook iedereen die mee instaat voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid van de bevolking) hier een heleboel informatie vinden.

Een deel van de site is voor iedereen toegankelijk. U vindt er een schat aan informatie over al wat uw gezondheid aanbelangt.

Daarnaast is er ook een deel voorbehouden aan de leden van de WP zelf.  Zij vinden er verslagen van alle mogelijke vergaderingen, data en verslagen van activiteiten, info over navormingscursussen, interessante documenten,...

.